Natuurlam

Vanwege de grote vraag naar natuurvlees met een eerlijk verhaal zijn wij Natuurlam begonnen, onze lammeren groeien op in een groot natuurgebied waar zij alle ruimte hebben om te ontwikkelen. Ontdek het hele plaatje van Natuurlam op www.natuurlam.nl

Levensloop

Als je lammeren oud genoeg zijn (8 tot 10 weken), worden ze gescheiden van hun moeder om uitgezet te worden in het natuurgebied de St. Anthoniegorzen. Hier eten de lammetjes allerlei soorten planten en kruiden. Dit verbeterd de kwaliteit van het vlees. Omdat dit gebied niet schikt is voor andere soorten voedselproductie, wordt het met deze vorm van schapenhouderij duurzaam gebruikt. Bovendien vergroot het ook de biodiversiteit.

Passie voor onze lammeren

Een hommel zoemt loom tussen de wilde bloemen en kruiden.  Vogels kwetteren en zingen in het riet aan de oever van de rivier. Je ziet, hoort en ruikt de natuur. En je kunt het nu ook proeven, want dit mooie natuurgebied is waar het lamsvlees van Natuurlam zijn oorsprong heeft. Hier, in de Sint Antoinegorzen in West-Brabant, hebben de lammeren alle rust en ruimte om geleidelijk op te groeien. Geen krachtvoer, geen krappe stallen, maar iedere dag lekker grazen in de buitenlucht.  Puur natuur dus. En dat proef je!

100% Versgarantie

Wanneer u lamsvlees besteld bij ons, is dit alijd met een 100% versgarantie. Hiernaast wordt het vlees meestal binnen één dag gekoeld en gevacumeerd thuisbezorgd, waardoor de kwaliteit van het vlees uitmuntend blijft!

Interesse in Natuurlam?

Interesse in onze diensten of vragen over werkwijze onze diensten of de manier van werken. Neem dan zeker contact met ons op. Wij zullen uw aanvraag snel behandelen met een passend antwoord.

Contactgegevens

  • Zuidlangeweg 2B
  • info@vandriellandschapsbeheer.nl
  • 4796SB Oudemolen
  • KVK: 20057064 (Breda)
  • Luc van Driel: 06-27191906
  • John van Driel: 06-53197289