Over Van Driel

Familiebedrijf Van Driel heeft al meer dan 35 jaar ervaring in de schapenhouderij. Duurzaamheid, Dierenwelzijn en Maatschappelijke betrokkenheid staan bij ons voorop.

Meer dan 35
jaar ervaring.

Familiebedrijf Van Driel heeft al meer dan 35 jaar ervaring in de schapenhouderij. Duurzaamheid, Dierenwelzijn en Maatschappelijke betrokkenheid staan bij ons voorop. Sinds 2009 zijn wij ons gaan specialiseren in landschapsbeheer in de vorm van begrazing door schapen. Schaapskuddes spelen namelijk een belangrijke rol in het Nederlandse natuurlandschap. Bovendien is schapenbegrazing zeer gunstig om de Ecologie & Biodiversiteit te Stimuleren.

Check onze video.

Wat is er nu mooier voor een landschap dan grazende schapen? Bekijk hier onze schapen in verschillende toepassingen!

Een team met
dierenwelzijn in
het DNA.

Familiebedrijf Van Driel heeft al meer dan 35 jaar ervaring in de schapenhouderij. Duurzaamheid, Dierenwelzijn en Maatschappelijke betrokkenheid staan bij ons voorop. Sinds 2009 zijn wij ons gaan specialiseren in landschapsbeheer in de vorm van begrazing door schapen.

Luc

John

Claudia

Aray

Angelo

Maurice

Talitha

Stijn

Jarek

Paul

Jeanette

Peter

Kom in contact
met van Driel.

Interesse in onze diensten of vragen over werkwijze onze diensten of de manier van werken. Neem dan zeker contact met ons op. Wij zullen uw aanvraag snel behandelen met een passend antwoord.

Contactgegevens

  • Zuidlangeweg 2B
  • info@vandriellandschapsbeheer.nl
  • 4796SB Oudemolen
  • KVK: 20057064 (Breda)
  • Luc van Driel: 06-27191906
  • John van Driel: 06-53197289